Referenser från klienter

Referenser från några av mina klienter

Under senhösten fram till nu har jag gått till Sara på Gränslös balans. Hon har fått fria händer att välja behandling. Jag har berättat hur jag känt mig och hon har behandlat.

Jag har haft/har en mentalt tung period och verkligen känt instinktivt att jag behövt hjälp med min kroppsliga och mentala energi..

Sitter nu och dumler efter en healingbehandling. Saker lägger sig på plats inom mig.. som om jag såg lite klarare, känner mig lugnare men ändå full av energi och vet mer självklart var jag är på väg

Tack Sara

"Allt hänger ihop, min stress, min obalans och min uppgift i livet. Med änglamassage, healing och grupphealing kan jag släppa min oro, lita på att allt blir som det är tänkt och att allt går att läka."

"Distans Healingen har hjälpt mig att våga tro på att jag har förmågan att läka mig själv. Att det jag gör är rätt för just mig. Texterna som jag har fått efter varje behandling har gått rakt in i själen.

Jag är Så tacksam över att jag tog steget och vågade prova. Sara är fantastisk på det hon gör".

"Mindful yogan har varit toppen. Första gången jag provar yoga och är överraskad över hur snabbt jag kunde gå ner i varv och in i mig själv, trots en intensiv och stressig vardag. Jag tycker upplägget varit toppen med te före.

Så skönt för kropp och själ. Hoppas verkligen på en fortsättning.

Jag rekommenderar andra att gå kursen."

"Vill tacka för healing och möte med dig. Värme, frid och

glädje infann sig."

/ Lotta

"Yogan motsvarade mina förväntningar, och mer än så. Jag har ev ADHD(väntar på utredning) och har ett ständigt kaos i min hjärna och kropp. Yogan har hjälpt mig jätte mycket att komma ner i varv och få ett lugn både i kropp och skalle.

För mig har det varit som bästa medicinen.

Jag tar med mig massor, andningen framför allt och att vara närvarande i kroppen, känna mer inåt.

Jag rekommenderar absolut kursen, speciellt till folk med mycket stress i livet, kanske människor som gått in i väggen eller såna som jag med ADHD eller andra diagnoser som behöver det där lugnetoch känna sin kropp och andning, de som behöver nått att fokusera på som stänger ute andra intryck.

Jag tycker det varit helt fantastiskt och du har varit jätte bra!"

"Yogan motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Det var så bra med upplägget att först börja med meditationen sedan in i yogan och sen avslappningen på slutet.

Jag tar med mig andningstekniker och att vara i nuet på ett annat sätt än tidigare.

Sättet att bli välkomnad på och den mysiga lokalen gör mycket till hela upplevelsen också.

Jag rekommenderar kursen vidare."

Har du några frågor eller funderingar? Använd formuläret nedan.

Jag landade direkt och blev hundra procent omhändertagen av Sara och hennes energier. Det jag gillar extra mycket var stunden efteråt när jag fick med mig några viktiga budskap som Sara fått till sig under healingen.

I sin helhet en otroligt värdefull behandling!

" Jag sökte mig till gränslös balans på grund av utmattningssymptom och hormonell obalans. Genom healing, massage och samtal har Sara hjälpt mig att förstå att det finns en väg till läkning. Mina problem med bland annat ryggen där stressen satt är nu knappt märkbara.

Jag kan nu lyssna till min intuition, prioritera och välja det som känns rätt i livspusslet.

Min kropps signaler har blivit tydliga för mig och jag har fått redskap att hantera och acceptera stress.

Genom Sara har jag lärt känna mig själv på ett djupare sätt och förstått vad jag själv upplever som viktigt i mitt liv. Oändligt tack!"

" Kommer ihåg det som igår, den första medvetna vandringen. När vi kom in i "trollskogen" och tårarna började strömma. Blev många tårar de första vandringarna och för varje gång kändes det lite lättare. Min yrsel blev bättre och efter hand hörde och såg jag mer av vad denna underbara skog bjöd på.

De underbara stunderna av meditation ledde också till tårar och känslor som skulle fram och ut. Den stora vändningen kom efter den första Reiki behandlingen, kände en otrolig värme i kroppen och när jag gick därifrån kändes det som att livet äntligen var på väg tillbaka, en otrolig lättnad. Detta förstärktes efter någon behandling till.

Jag vet och är övertygad om att dessa olika behandlings typer gav mig livet tillbaka.

Jobbar i dag 75% på mitt gamla jobb som jag aldrig i min tanke skulle komma tillbaka till efter drygt 2 års sjukskrivning.

Efter att jobbat 75 % i 4 månader kunde jag gå upp till 100%."

"Fantastiskt avkopplande healing, sköna ullmattor förstärkte upplevelsen i grupphealingen. Jag kände att det "jobbades" i kroppen. Lugn och avslappnad efteråt. Kan verkligen rekommenderas!" Kram Karin

"I flera år har jag försökt läka en obalans i min kropp, vanliga läkemedel har inte hjälpt. Förstnär jag började få behandlingar hos Sara kunde jag känna en förändring. Sara hjälpte mig att förstå att det fanns flera orsaker till min obalans och att det var orsakerna som behövde läka, inte symptomen. Nu har jag även provat grupphealing, ännu en stark upplevelse som fler borde prova på. Jag får till mig de budskap jag behöver och även f höra andras upplevelse av healing. Spännande!"