Reiki tillsammans

Reiki tillsammans

Tillsammans i en mindre grupp på 4-6 deltagare samlas vi för gemensam grupphealing.


Ni kommer ligga skönt nerbäddade med filt och kuddar på mjuka  yogamattor av ull. I rummet finns endast levade ljus och i bakgrunden spelas lugn musik.


Det finns ett högre syfte med just grupphealing och en del av det är att uppleva tillsammans, känslan av att vara en del av en gemenskap och att dela med sig till varandra om själva upplevelsen.

Ni kan utbyta tankar och känslor i en miljö där det är okej.

Varje upplevelse är unik och speciell.


När: 5 Mars kl.19-20.30  Boka via knappen Boka tid. 


Vart: Gränslös balans stuga, Nyängsvägen 10, Harnäs Ludvika.

Några ord om Reiki tillsammans

"I flera år har jag försökt läka en obalans i min kropp, vanliga läkemedel har inte hjälpt. Först när jag började få behandlingar hos Sara kunde jag känna en förändring. Sara har hjälpt mig at förstå att det fanns orsaker i min obalans och det var orsakerna som behövde läka inte symtomen.

Nu har jag även provat grupphealing, ännu en stark upplevelse som fler borde prova på. Jag får till mig de budskap jag behöver och kan även höra andras upplevelser av healingen. Spännande!"

Investering i din hälsa


300kr per/person


Frukt & dryck ingår.


Är ni ett kompisgäng som vill prova på en ny upplevelse tillsammans, en mysig och spännande kväll som ni alltid kommer minnas?

Jag kan komma hem till dig eller till er lokal, kontakta mig så bokar in en tid!


Priset gäller från 18/2-20"Fantastiskt avkopplande healing, sköna ullmattor förstärkte grupphealingen. Jag kände att det "jobbades" i i kroppen. Lugn och avslappnad efter. Kan verkligen rekommenderas".

Kram Karin

"Jag kände hur hela kroppen landade och jag kände mig helt avslappnad, det gick som en våg av energi genom kroppen och jag kände mig helt fylld av kärlek och värme".

Är ni redan nu en grupp på 4-6 personer som vill dela den här upplevelsen så hör av er så bokar vi in en tid.