Reiki tillsammans

Reiki tillsammans

Tillsammans i en mindre grupp på 4-10 deltagare samlas vi för gemensam grupphealing ca 90 min.

Ni ligger skönt nerbäddade med filt och kudde på mjuka yogamattor av ull. I rummet finns endast levade ljus och i bakgrunden spelas lugn musik.

Det finns ett högre syfte med just grupphealing och en del av det är att uppleva tillsammans, känslan av att vara en del av en gemenskap och att dela med sig till varandra om själva upplevelsen.

Ni kan utbyta tankar och känslor i en miljö där det är okej.

Varje upplevelse är unik och speciell.


Investering: 300kr/per person inklusive frukt och dryck.

 
 
 
 

"Fantastiskt avkopplande healing, sköna ullmattor förstärkte grupphealingen. Jag kände att det "jobbades" i i kroppen. Lugn och avslappnad efter. Kan verkligen rekommenderas".

Kram Karin

"I flera år har jag försökt läka en obalans i min kropp, vanliga läkemedel har inte hjälpt. Först när jag började få behandlingar hos Sara kunde jag känna en förändring. Sara har hjälpt mig at förstå att det fanns orsaker i min obalans och det var orsakerna som behövde läka inte symtomen.

Nu har jag även provat grupphealing, ännu en stark upplevelse som fler borde prova på. Jag får till mig de budskap jag behöver och kan även höra andras upplevelser av healingen. Spännande!"

"Jag kände hur hela kroppen landade och jag kände mig helt avslappnad, det gick som en våg av energi genom kroppen och jag kände mig helt fylld av kärlek och värme".

Några ord om Reiki tillsammans

Är ni en grupp på 4-6 personer som vill dela den här upplevelsen så hör av er på 076-8057426 eller  via formuläret nedan så bokar vi in en tid.