Företag

Friskvård på arbetsplatsen

Friskvårdsmassage och Klassisk Reiki på jobbet, är en investering för ert företag och era anställda. Genom friskvård som är hälsofrämjande och förebyggande för personalen ökar effektiviteten, välmåendet och harmonin på arbetet.

Sjukskrivningarna ökar i rasande takt i dagens Sverige och vår utmaning är att hitta lösningar i samverkan. En del i samverkan kan vara behandlingar på arbetsplatsen som ges regelbundet för att lindra och förebygga problem i den fysiska, emotionella och mentala kroppen.


Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.


Mindfulness


Förebygga

Att arbeta förebyggande genom mindfulness har ett stort värde i företag och organisationer. Genom att öka medvetenheten om hur du själv fungerar; dina stressorer, kroppens stressrespons, vikten av återhämtning och sömn, ökar din medvetenhet och kan då välja hur du agerar i större utsträckning.

Rehabilitera

Sjukskrivningarna ökar i Sverige, trots att vi har en arbetsmiljö som är en av världens bäst reglerade. Psykisk ohälsa, stress, oro och ångest står för den största delen av våra sjukskrivningstal. Detta medför ett stort lidande för både individ och företag. Forskningen visar att mindfulnessträningen minskar oro, stress och ångest. Succesivt kan ni då stärka medarbetarnas hälsa och kraft att hantera situationen, våga säga nej och ta sig tid för återhämtning. Forskningen visar även att mindfulnessträning leder till snabbare återgång i arbete samt minskar risken för återfall i depression.

Nyhet! Live sändning Mindfulness, medvetna rörelser & stillhet


Återhämtning, vila och sömn är något du kanske ofta prioriterar bort eller inte får in i din vardag?
Stress i sig är inte farlig - men bristen på återhämtning är skadlig i längden.
Mindfulness hjälper dig att landa in i kroppen och släppa taget om vardagsstressen.

Med dessa lugna och medvetna rörelser utforskar du varsamt dina gränser utan att pusha eller ge vika för snabbt.


 • Övningarna utförs i stående och sittande.
 • Du kan välja att anpassa rörelserna efter eventuella begränsningar du har.
 • Du får utforska att lägga märke till "behagliga", "obehagliga" och neutrala känslor under övningarna och hur du förhåller dig till dem när de uppkommer.
 • Vi inleder varje pass med att förankra oss i nuet med hjälp av andningsankaret och avslutar med en kortare mindfulness övning.


Ni sitter på valfri plats och kan via dator se och kommunicera med ledaren. Ni behöver en dator med kamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.


Är ni ett företag som satsar på friskvård? Med live sända pass kan ni effektivt jobba med stresshantering och återhämtning utan att behöva lämna arbetslatsen. Jag anpassar längden på passen efter era behov, exempelvis 30 min lunchpass?


Välkomna att höra av er för att hitta en lösning som passar just er!

8-veckors kurs

Att leva i vår stressade tid där du varje ögonblick utsätts för mängder med information och intryck är inte lätt för varken kropp eller sinne. Återhämtning, vila och sömn är viktigare än någonsin. Stress i sig är inte farlig - men bristen på återhämtning är skadlig i längden. Mindfulness hjälper oss att minska vår stress, lugna sinnet och bli mer närvarande i kroppen.

Effekter av träningen:


 • Lägre stressnivåer
 • Bättre koncentrationsförmåga och arbetsminne
 • Ett starkare immunförsvar
 • Förbättrad allmänhälsa
 • Ökade positiva känslor och kan bättre hantera smärta
 • Bättre sömn


Om du vill minska din stress och oro vill jag hälsa dig varmt välkommen till en upplevelsebaserad kurs i mindfulness. Under åtta tillfällen kommer du att lära dig om mindfulness och få verktyg för att kunna göra det till en del av din vardag.

Målet med denna kurs är att du ska få återhämtning, njuta mer av nuet och få redskap till att hantera utmaningar i livet.


  Kontakta mig för en lösning som passar just ert företag!  Samtalsterapi

  Alla har vi behov av att prata och få stöd av någon utomstående ibland.

  Kanske befinner du dig i omständigheter i livet som känns utmanande? Kanske är du på gränsen till utmattning och i behov av samtal och återhämtning?

  Eller kanske du vill utvecklas som människa och lära känna dig själv bättre?

  Samtalsterapi erbjuder dig en möjlighet att få hjälp att navigera igenom just din situation.Genom samtal får du en förståelse för hur tankar, känslor och beteende påverkar ditt välmående. 

  Om du vill förändra din situation på något sätt behöver du börja någonstans.