Sara Klitsch

Hej, jag heter Sara!


Jag är en jordnära person som älskar att ströva omkring i skogen och fara ut på naturnära äventyr. Några andra intressen förutom hälsa är att dansa, skriva, vara kreativ med färger, tillverka egenvårdsprodukter av örter och sist men inte minst att odla ätbart i trädgården.


Gränslös balans grundades av mig 2016 och sedan dess har jag drivit företaget på deltid. De senaste åren har jag arbetat inom barnomsorgen och som lärare på Brunnsviks folkhögskola (Odla en hållbar framtid). Just nu har jag en deltidstjänst där jag jobbar som resurs mot sociala företag.


Under de senaste åtta åren har jag utbildat mig inom hälsa och gått olika kurser inom stresshantering, samtal och alternativa behandlingar.


Om all din kraft är slut finns alternativ, komplement till den traditionella sjukvården. Jag valde själv att gå den alternativa vägen när jag befann mig i en livskris, genom Reiki, personlig utveckling och långa stilla promenader i naturen kom jag tillbaka med en kraft jag inte visste fanns inom mig. 

Nu har jag genom mina erfarenheter haft glädjen att hjälpa människor att komma tillbaka till livet efter stressrelaterad ohälsa, livskriser och andra symptom som oro, ångest och spänningar i kroppen. Grunden i allt jag gör är på ett eller annat sätt Mindfulness. Det hjälper dig att landa in i kroppen, in i nuet.


Jag hälsar dig varmt välkommen!

Återhämtning, friskvård & samtal

Utbildningar och kurser jag gått genom åren.


2021

Örterapeut utbildning med Lisa kock (steg 1)

Intuitiv livscoach klar 2021

Diplomerad Samtalsterapeut-inriktning CTF (2020-2021)

2020

Grundkurs i Medveten andning

Ört och växtmedicin, Ingela Hedman

2019

Certifierad hälsocoach genom kroppsterapeuternas riksförbund

5-dagars intensivkurs i Mindful Self Compassion, MSC med Camilla sköld & Katarina Lundblad 

Workshop med Byron Katie 

Helgkurs, Medialitet och multidimentionellt medvetande med Anna-lena Vikström.

2018

Helgkurs i TheWork (en metod utvecklad av Byron Katie) med Thor Thomsson.

Grundkurs i Drömmen om det goda med Anna Bornstein, Lisen Wijkman och Anna Lundstedt.

"Drömmen om det goda ger barn, elever och inte minst lärare en möjlighet att utveckla ett eget förhållningssätt för att hitta lugn och ro. Metodiken är besjälad av Mindfulness och består av fyra övningsformer, Beröring, Rörelse, Stillhet och reflektion och grundar sig på forskning och erfarenhet."

Helg retreat Superkursen 2, Englagård

2017

Avspännings- och stress pedagog (med kognitiv inriktning)

Avspänningsmetodik/mentalträning, kognitiv metodik, stress och stresshantering, hälsofrämjande ledarskap, medicinsk yoga, entreprenörsskap, hälsopsykologi, näringslära, hälsopedagogik, kommunikation, samtalsmetodik, komplementärmedicin, massage, mindfulness.

Mindfulness instruktör (MBSR)

1-årig kurs i Andlig/personlig utveckling för Anna-Karin berg(Dalarnas andliga healing center)

Helg retreat Superkursen 1, Englagård

Företaget bytte namn från Limitless healing & hälsa till Gränslös balans.

2016

Grundkurs, Delfinkraftens Qi Gong i biynmetoden, medicinsk Qigong för Anna Lundstedt.

Grundkurs i traditionell kinesisk medicinTuina-kinesisk massage under personlig ledning av Grand master Fan Xiulan auktoriserad Qi Gong mästare från Beijing Kina.

Personlig/andlig utveckling (Finn din själskraft)Anna-lena Wikström

Personlig/andlig utveckling (Mediumskap och multidimentionellt medvetande)

Startade mitt företag Limitless healing och hälsa.

2014-2015

Grundkurs samt,steg 1, steg 2, Reiki master, Reiki master teacher och Personlig/andlig utveckling för Anna-Lena Vikström.

Diplomerad kostrådgivare, Paulúns Näringscenter

2013

Diplomerad kostrådgivare, Pauluns näringscenter

Personlig andlig utveckling, Jane Lyzell & Joel Strandberg


Att gå kurser och förkovra mig är bland det roligaste som finns och det är något jag kommer fortsätta med så länge jag lever. Jag vill tacka min familj som stöttat och trott på mig så att jag vågat följa mina drömmar, utbildat mig och gått kurser där jag träffat helt fantastiska människor.Org.nr: SE7704087126

Bankgiro: 5088-9682

Swish:1234203600

Innehar F-skattebevis

När jag började min resa i personlig utveckling var det som om någon ruskade om mig och skrek, det finns nåt mer där ute, ta steget ut ur din komfort zon!

Jag var mitt i en livskris och i en för mig väldigt utmanande situation.

På något mirakulöst sätt hittade jag en kurs och för första gången i mitt liv gjorde jag något helt själv för min egen skull, jag satt mig i bilen och åkte iväg. Jag tror jag grät hela vägen och väl framme tog jag mig knappt ur bilen, livrädd. 

Det skulle visa sig att jag gläntade på en dörr till något helt nytt, jag är så tacksam för mitt mod. När jag sedan fortsatte resan med Reiki tog livet vändning mot en hoppfull och ljusare väg. 

"The mind has a dilemma.

It is afraid of change, yet the mind is attracted to life, which is change.

Don't be mixed up in all that business.

You merely observe, casually, passively and keep your attention inside your hart."


-Mooji