Sara Klitsch

Hej, jag heter Sara!


Jag är en jordnära person som älskar att ströva omkring i skogen och fara ut på naturnära äventyr. Några andra intressen är att dansa, skriva, vara kreativ med färger och sist men inte minst att odla örter och annat ätbart i trädgården.


Under de senaste nio åren har jag förkovrat mig inom olika ämnen. Jag började med spirituella kurser, Reiki och energimedicin, sedan bl.a stresshantering, återhämtning, mindfulness, mindful self compassion, samtal och nu senast Sensing yoga. Jag brinner för personligutveckling och inre växande, drömmer om kvinnocirklar och naturnära sinnliga äventyr tillsammans med likasinnade.

Den medicin jag delar med mig av är healing. Healing är så kraftfullt och stort, det rymms i allt från samtal, natur vandringar, dans och yoga till behandlingar.

Det finns många vägar att gå och jag har en hel del verktyg att välja bland för att bidra till min egen och andras läkning.


Om all din kraft är slut finns alternativ, komplement till den traditionella sjukvården. Jag valde själv att gå den alternativa vägen när jag befann mig i en livskris, genom Reiki, personlig utveckling och långa stilla promenader i naturen kom jag tillbaka med en kraft jag inte visste fanns inom mig. 

Nu kan jag genom mina erfarenheter hjälpa dig att komma tillbaka till livet efter stressrelaterad ohälsa, livskriser och andra symptom som oro, ångest och spänningar i kroppen.


Vill du uppleva en förändring i ditt liv?

Önskar du hitta hem till din kärna, vara sann mot dig själv och läka inifrån?


Då behöver du ta ett första steg, det vore så roligt om du ville ta det steget tillsammans med mig!


Varmt välkommen, Sara Klitsch


"The mind has a dilemma.

It is afraid of change, yet the mind is attracted to life, which is change.

Don't be mixed up in all that business.

You merely observe, casually, passively and keep your attention inside your hart."


-Mooji