Sara Klitsch

Jag heter Sara. Jag bor i Harnäs, Ludvika tillsammans med min man och våra två tonåringar. På fritiden trivs jag som bäst när jag vandrar i skogen, yogar, mediterar och utforskar olika sätt att förstå och komma närmare mig själv. Jag grundade Gränslös balans 2016 och sedan dess har jag utvecklat och finslipat mitt koncept, provat mig fram, tagit bort saker och lagt till. Det är en ständigt pågående process som går hand i hand med min egen resa och det jag upptäcker längs vägen. En viktig nyckel för att finna balans är att komma i kontakt med sin inre kraft, allt vi behöver finns redan inom oss, vi behöver bara komma ihåg.  

Genom healing, änglamassage, läkande samtal och mindful yoga finns gränslösa möjligheter för dig att komma i kontakt med ditt inre, bryta gamla mönster och hitta tillbaka till dig själv.


När all kraft är slut finns alternativ, ett komplement till den traditionella sjukvården. Jag valde själv att gå den alternativa vägen när jag befann mig i en livskris, genom healing, personlig utveckling och långa stilla promenader i naturen kom jag tillbaka med en kraft jag inte visste fanns inom mig. Nu har jag genom mina erfarenheter haft glädjen att hjälpa människor att komma tillbaka till livet efter stressrelaterad ohälsa, livskriser och andra symptom som oro, ångest och spänningar i kroppen. Grunden i allt jag gör är på ett eller annat sätt Mindfulness. För att kunna möta dig där du är behöver jag vara centrerad i mig själv, jag behöver vara närvarande i nuet. 


Jag önskar dig varmt välkommen!

När jag började min resa i personlig utveckling var det som om någon ruskade om mig och skrek, det finns nåt mer där ute, ta steget ut ur din komfort zon! Jag var mitt i en livskris och i en för mig väldigt utmanande situation. På något mirakulöst sätt hittade jag en kurs och för första gången i mitt liv gjorde jag något helt själv för min egen skull, jag satt mig i bilen och åkte iväg. Jag tror jag grät hela vägen och väl framme tog jag mig knappt ur bilen, livrädd. Det skulle visa sig att jag gläntade på en dörr till något helt nytt, jag är så tacksam för mitt mod. När jag sedan fortsatte resan med Reiki tog livet vändning mot en hoppfull och ljusare väg. 


Kurser jag gått genom åren


2020

Diplomerad Samtalsterapeut-inriktning CTF, klar 2021

Grundkurs i Medveten andning

2019

5-dagars intensivkurs i Mindful Self Compassion, MSC med Camilla sköld & Katarina Lundblad 

Workshop med Byron Katie 

Helgkurs, Medialitet och multidimentionellt medvetande med Anna-lena Vikström.

2018

Helgkurs i TheWork (en metod utvecklad av Byron Katie) med Thor Thomsson.

Grundkurs i Drömmen om det goda med Anna Bornstein, Lisen Wijkman och Anna Lundstedt.

"Drömmen om det goda ger barn, elever och inte minst lärare en möjlighet att utveckla ett eget förhållningssätt för att hitta lugn och ro. Metodiken är besjälad av Mindfulness och består av fyra övningsformer, Beröring, Rörelse, Stillhet och reflektion och grundar sig på forskning och erfarenhet."

Helg retreat Superkursen 2, Englagård

2017

Avspännings- och stress pedagog (med kognitiv inriktning)

Mindfulness instruktör (MBSR)

1-årig kurs i Andlig/personlig utveckling för Anna-Karin berg(Dalarnas andliga healing center)

Helg retreat Superkursen 1, Englagård

Företaget bytte namn från Limitless healing & hälsa till Gränslös balans.

2016

Grundkurs, Delfinkraftens Qi Gong i biynmetoden, medicinsk Qigong för Anna Lundstedt.

Grundkurs i traditionell kinesisk medicinTuina-kinesisk massage under personlig ledning av Grand master Fan Xiulan auktoriserad Qi Gong mästare från Beijing Kina.

Personlig/andlig utveckling Anna-lena Wikström

Startade mitt företag Limitless healing och hälsa.

2014-2015

Grundkurs samt,steg 1, steg 2, Reiki master, Reiki master teacher och Personlig/andlig utveckling för Anna-Lena Vikström.

Diplomerad kostrådgivare, Paulúns Näringscenter

2013

Personlig andlig utveckling, Jane Lyzell & Joel Strandberg


Bitarna har fallit på plats och jag känner att jag utvecklat ett koncept som stämmer överens med min dröm, mitt livssyfte. 

Jag älskar att vandra och fota i naturen, när jag får något till mig skriver jag och delar på Instagram: @saraklitsch följ mig där!


Att gå kurser och förkovra mig är bland det roligaste som finns och det är något jag kommer fortsätta med så länge jag lever. Jag vill tacka min familj som stöttat och trott på mig så att jag vågat följa mina drömmar, utbildat mig och gått kurser där jag träffat helt fantastiska människor.


"The mind has a dilemma.

It is afraid of change, yet the mind is attracted to life, which is change.

Don't be mixed up in all that business.

You merely observe, casually, passively and keep your attention inside your hart."


-Mooji