Reiki grundkurs

Reiki Steg 1-Grundkurs 19-20 mars 2022

Om alla platser fylls kan ni skriva upp er på en reservlista. Om du gått kursen tidigare antingen för mig eller någon annan kan du repetera kursen till ett förmånligt pris.


Det här helgen har fokus på personlig utveckling och medveten närvaro. Du får lära dig hur man ger Reiki behandling, både till dig själv och andra enligt "Usui Shiki Ryho"- Usuis metod för naturligt läkande. Det här är en riktig må bra helg där vi mediterar, gör olika energihöjande övningar, reflekterar och delar med oss av våra upplevelser. Du kommer att få och ge Reiki behandlingar båda dagarna. Under den här helgen släpper vi taget om prestation och krav, vi övar och lär känna Reiki energin. Alla är vi unika och känner energier på olika sätt, inget är rätt eller fel, inget är bra eller dåligt. 

Du behöver ingen tidigare erfarenhet.


21 dagars aktiveringsperiod

Du kan få mer energi än vanligt till att göra förändringar i ditt liv.


Kursen pågår under en helg 19-20 mars

Lördag: 9-17

Söndag: 8:30-16

Vart? Hos Åsa Ahlbäck, www.goodforyou.nu

Adress: Grangärdevägen 45, 771 92 Ludvika

Om vädret tillåter är vi utomhus en del av tiden. 


Kurspris: 3500kr inklusive fika, kurshäfte och Diplom 

Endast 6 platser
Det är många av oss som har personlighets draget högkänslig, eller HSP som det också benäms, därför har jag alltid ett begränsat antal deltagare på max 6 personer. Jag lägger närvaro och stillhetsövningar när det behövs och ger dig utrymme att reflektera och uppleva inifrån. 

Mitt fokus när jag håller kurser är att det ska vara en upplevelse för dig, att du ska komma i kontakt med ditt inre och börja lita på och förstå din intuition, från den platsen fortsätter du din resa framåt..


Många som gått mina Reikikurser har varit långtidssjukskrivna pga utmattning, tack vare små grupper, mycket praktiska övningar och lugnt tempo har det fungerat väldigt bra för alla. 


Efter grundkursen i Reiki började min resa i personlig utveckling. Här förstod jag att det fanns så mycket mer inom mig än vad jag trodde var möjligt. Jag insåg

att jag begränsat och förminskat mig själv en stor del av mitt liv och genom kursen var läkning inifrån möjlig. Jag fick tillgång till kraften som alltid funnits inom mig och kunde börja ge mig själv och vänner Reiki healing. Det var omvälvande, spännande och absolut det bästa jag gjort för mig själv och min hälsa. Min resa stannade dock inte här, jag är nu Reiki master teacher och har den stora glädjen att kunna dela med mig av mina kuskaper på ett sätt som känns bra ända in i själen.


Om du känner att det här vore något för dig, skicka intresseanmälan! Kanske är det den största gåvan du kan ge dig själv. 

Vill du att jag kommer till orten där du bor och håller kurs, kanske kan du tänka dig att vara värd? För att ta reda på mer om vad det innebär kontakta mig via kontaktformuläret.


Lägg till sara@granslosbalans.se i dina kontakter så inte svaret hamnar i skräpposten.

 
 
 
 

"Energy cannot be created or destroyed, it can only be changed from one form to another."


- Albert Einstein

"At the center of your being you have the answer;

you know who you are and you know what you

want."


-Lao Tzu