Reiki steg 2

Reikikurs steg 2


Det här är en fördjupningskurs i Reiki som du kan gå efter att du gått Reiki grundkurs, steg 1.

Du bör ha utfört Reiki behandlingar på minst 5 personer gärna fler så att du hunnit fått en egen känsla för Reiki energin.
Under den här kursen fördjupar vi oss i upplevelsen av Reiki, i symbolerna och att skicka Reiki på distans. Du får även öva på din intuition och att ha tillit till den.

Kursens innehåll:
Meditationer
Övningar/reflektioner
3 Symboler
Distans Reiki
Vision för framtiden
Reiki Andra graden initiering


När 4-5/12-21
Lördag: kl. 9-17, Söndag: kl.9-16

Adress:
Grangärdevägen 45, 771 92 Ludvika


Kurspris: 3500kr ink, fika, kursbok & Diplom


Jag utbildar efter "Usui Shiki Ryho"- Usuis metod för naturligt läkande. Metoden är framtagen av reikins grundare Dr.Mikao Usui.


Det är många av oss som har personlighets draget högkänslig, därför har jag alltid ett begränsat antal deltagare på max 6 personer. Jag lägger närvaro och stillhets övningar när det behövs och ger dig utrymme att reflektera och uppleva inifrån.
Mitt fokus när jag håller kurser är att det ska vara en upplevelse för dig, att du ska komma i kontakt med ditt inre och börja lita på och förstå din intuition, från den platsen fortsätter du din resa framåt..
Reiki är en livsstil som växer med dig ju mer du praktiserar. Över tid hittar du ditt sätt och din unika Reiki, då blir den extra kraftfull.


Välkommen till en helg fylld av gemenskap, värme och nya upptäckter i en tillåtande miljö!

"Kursen var bra, väldigt utvecklande och lärorik, jag har lärt mig mycket om mig själv. Det var skönt med en blandning av vara ute i skogen och i lokalen."


"Jag upplevde kursen som lärorik, spännande och rogivane. Det var mysigt att var ute i naturen, spännande med meditationerna och att höra om de andras upplevelser."

"Under kursen upplevde jag en stark energi inuti mig som jag inte har kännt av på ett tag. Tacksam för det. Blev påmind om att det är roligt och att det ska vara roligt. Det var en jättebra kurs, balanserad och bra med utomhusinslag."

"Kursen var omväxlande, härlig, högt i tak, allt var tillåtet vilket var en skön känsla. Det känns som att man kan mer än man tror och att det finns något som är större."


"Det var ett bra upplägg, mycket variation och jag har lärt mig att lita mer på min intuition. Bra övningar och skönt att vara i naturen, mycket avslappnande. Det var en rolig kurs som alla borde gå, kommer verkligen att rekommendera den."