Reiki steg 2

Reiki fortsättningskurs 4-5/12-21

Reiki är en metod för kroppskännedom och stresshantering 


Förkunskaper: Reiki grundkurs, steg 1. 

Det är bra om du har erfarenhet av att ge Reiki behandlingar.

Detta är en fortsättningskurs på Reiki grundkurs, steg 1. Jag utbildar enligt "Usui Shiki Ryho"- Usuis metod för naturligt läkande.

Kursen är upplevelsbaserad och har fokus på personlig utveckling och medveten närvaro.


Kursens innehåll:

Meditationer

Övningar

Reflektioner

Symboler

Distans Reiki

Vision för framtiden

Reiki Andra graden


Kursen pågår under en helg 4-5/12-21

Lördag: kl. 9:30-18

Söndag: kl.9- 17


Boka via knappen: 


Kurspris: 3500kr ink, fika, kursbok & Diplom

IMG_4672
IMG_4669
IMG_4145
IMG_4152
IMG_1917

Det är många av oss som har personlighets draget högkänslig, eller HSP som det också benäms som, därför har jag alltid ett begränsat antal deltagare på max 6 personer. Jag lägger närvaro och stillhetsövningar när det behövs och ger dig utrymme att reflektera och uppleva inifrån. 

Mitt fokus när jag håller kurser är att det ska vara en upplevelse för dig, att du ska komma i kontakt med ditt inre och börja lita på och förstå din intuition, från den platsen fortsätter du din resa framåt..

Välkommen till en helg fylld av gemenskap, värme och nya upptäckter i en tillåtande miljö!

"Kursen var bra, väldigt utvecklande och lärorik, jag har lärt mig mycket om mig själv. Det var skönt med en blandning av vara ute i skogen och i lokalen."


"Jag upplevde kursen som lärorik, spännande och rogivane. Det var mysigt att var ute i naturen, spännande med meditationerna och att höra om de andras upplevelser."

"Under kursen upplevde jag en stark energi inuti mig som jag inte har kännt av på ett tag. Tacksam för det. Blev påmind om att det är roligt och att det ska vara roligt. Det var en jättebra kurs, balanserad och bra med utomhusinslag."

"Kursen var omväxlande, härlig, högt i tak, allt var tillåtet vilket var en skön känsla. Det känns som att man kan mer än man tror och att det finns något som är större."


"Det var ett bra upplägg, mycket variation och jag har lärt mig att lita mer på min intuition. Bra övningar och skönt att vara i naturen, mycket avslappnande. Det var en rolig kurs som alla borde gå, kommer verkligen att rekommendera den."