Några ord från kurs deltagare

"Jag har lättare att finna ro i mig själv vid stressiga situationer och om jag har svårt för att somna. Kursen har hjälpt mig att finna ro, har varit väldigt avslappnad efter".


"Kommer lättare ner i varv, använder både övningar och andningsankaret hemma och på jobbet, sover bättre mindre stress i kroppen, lugnare i både kropp och sinne, mindre värk".


"Kursen har hjälpt mig att bygga upp min förmåga att vara snällare och mer kärleksfull mot mig själv. Tycker det är bra att dricka te i tystnad när man kommer, ett skönt sätt att komma ner i varvnär man anländer."


"Fantastiskt skönt att få komma hit och få en stund för mig själv. Jag har haft lite lättare att slappna av även utanför kursen."


"Nästan enda stället jag kan slappna av där det inte finns några krav alls. Kursen ger mig avslappning i en stressig vardag."


"Så skön känsla i kroppen efter alla övningar, den behöver det! Lärorik och välbehövlig lugn stund. Glad och tacksam över att ha "upptäckt" mindfulness yogan."


"Mindful yogan har varit toppen. Första gången jag provar yoga och är överraskad över hur snabbt jag kunde gå ner i varv och in i mig själv, trots en intensiv och stressig vardag.

Jag tycker upplägget varit toppen med te före.

Så skönt för kropp och själ. Hoppas verkligen på en fortsättning.

Jag rekommenderar andra att gå kursen."


"Fantastisk hjälp på livsresan."


"Jag gillade att det var variation i övningarna och att vi fick prova på att mötas i tystnad.

Bästa var de fina energierna som både miljön och alla gav."


"Lärt mig att slappna av och gå in mig själv väldigt snabbt. Andningsankaret har jag använt ofta. Jätte skönt med tystnad när vi möts.

Blivit smidigare och rörligare av rörelserna.

Väldigt mycket energi efter varje pass, såå glad att jag hängde på".


"Yogan och du ger mig så mycket! Avslappning, bättre fokus, självkännedom, kroppsmedvetenhet, mindre värk, bättre sömn och mycket, mycket mer.

Jag går på utredning för en ev ADHD diagnos och yogan hjälper mig så mycket att lindra de "symptom" jag har.

Jag tar med mig fokuset på andningen och yoga rörelserna och kommer att fortsätta använda dem i egen regi i väntan på nästa kursstart!

Jag kan varmt rekommendera både mindful yoga, dina behandlingar och dig som instruktör, Kram".


"Yogan motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Det var så bra med upplägget att först börja meditationen sedan in i yogan och avslappningen på slutet.

Jag tar med mig andningstekniker och att vara i nuet på ett annat sätt än tidigare. Sättet att bli välkomnad på och den mysiga lokalen gör mycket till upplevelsen också.

Jag rekommenderar kursen vidare".