Move`n release

Move`n release 


Vår önskan är att du ska få uppleva en fin stund tillsammans med dig själv i en gemenskap där du helt och fullt kan släppa taget för en dag. 


Move`n release är ett lyxigt heldagsretreat där kraftfulla rörelser kombineras med yoga, meditation och medveten närvaro. Här bjuds du in till att släppa taget om vardagen, få återhämtning och mötas i gemenskap. 


Ge dig själv, din kropp och dina sinnen en skön och lyxig retreatdag tillsammans med Sara och Åsa på gården 1862 i Smedjebacken, här kan du uppleva den inre stillheten och hämta kraft. 

Maria som äger och verkar på gården lagar all mat från grunden av väl utvalda råvaror av högsta kvalitet. 

Under dagen får du uppleva en kombination av rörelser, stillhet, reflektion och bli serverad njutningsfulla vegetariska måltider i en inbjudande och vacker miljö. 

Syftet med dagen är att ge dig en paus i tillvaron, en möjlighet att stanna upp och släppa vardagen med allt vad det innebär. 


På 1862 finns stora ytor både ute och inomhus. Mellan träning, yoga och meditation kan du vandra i trädgården, slappna av i tipin, hängmattan eller varför inte passa på att ta en promenad i den historiska miljön. Sjön Barken ligger endast ett promenadstråk bort. 


Kursledare under dagen är Åsa Ahlbäck och Sara Klitsch

Åsa driver sitt företag Good for you där hon jobbar som kroppsterapeut sedan 14 år tillbaka. Hon erbjuder även gruppträning, postural- och yin yoga. Hon är under ständig utveckling och brinner för att förmedla verktyg i vardagen för mer balans. 


Sara är avspännings- och stress pedagogen som genom sin egen resa byggt upp sitt företag Gränslös balans. Hon vill dela med sig av sina kunskaper och bidra till andras resa mot en hållbar och hälsosam livsstil. 


Det är i stillheten det händer..


När: 2 tillfällen

Lördag 19/6 kl.9-18 Endast 6 platser

Söndag 20/6 kl.9-18 Endast 6 platser

Var: 1862 Kyrkogatan 71, 777 30 Smedjebacken

Pris: 2100 kr allt inkluderat, frukost, lunch, mellanmål (vegetariska måltider)


Vi följer rekomendationerna som råder och har därför begränsat antalet deltagare till 6 personer. Vi kommer att hålla avstånd, tvätta händer och självklart finns handsprit tillgängligt. På gården finns stora ytor både inomhus och utomhus, vi behöver aldrig trängas. 

Vi stänger inte ner, vi tar nya tag, tänker om och anpassar. Allt för att vi ska kunna vara tillsammans och uppleva stillheten, energin och glädjen tillsammans.


Anmälan: movenrelease@gmail.com Sista anmälningsdagen är 11/6-21


Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt från att din bokning gjorts. Avbokning måste göras skriftligt via email till movenrelease@gmail.com. Efter 14 dagar gäller villkoren som följer: 

Eventuell avbokning måste göras skriftligt via email till movenrelease@gmail.com senast 10 dagar innan retreaten. Hela avgiften minus bokningsavgiften på 500 kr återbetalas endast om din plats kan fyllas. Vid symptom/sjukdom pga covid-19 får du hela din kursavgift minus bokningsavgiften. Detta förutsatt att du meddelar detta i god tid och absolut senast 24h innan kursstart.