Reiki

Reiki är en kraftfull behandling som ger dig återhämtning på djupet


Reiki är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. 

Reiki skapar en djup avslappning så att kroppen får möjlighet att återhämta och läka sig själv inifrån, både fysiskt och mentalt.


Under behandlingen är du är fullt påklädd och ligger skönt nerbäddad med en mjuk filt över dig, i bakgrunden spelas lugn musik. Ibland lägger jag mina händer på din fysiska kropp och ibland håller jag händerna en bit ifrån.

Det här är din tid där du kan släppa alla krav och landa in i kroppen.


Jag jobbar alltid intuitivt vilket innebär att behandlingarna skiljer sig åt beroende på vad just du behöver. Jag kan komma att använda kristaller, eteriska oljor, rökelser, musik instrumet och andra verktyg som chakra balansering, energiflödes aktivering, orakelkort m.m

I behandlingstiden ingår ett kortare samtal före och efter behandlingen. 


Distans behandling bokas via kontaktformuläret längst ner på sidan (45 min)


Reiki energi kan sändas oavsett avstånd, vilket möjliggör behandling på distans. Reiki prioritetsläker vilket betyder att energin går dit där den bäst behövs här och nu. Reiki når alltid fram oavsett vad just du upplever. 

Under en distansbehandling är det viktigt att ingen stör dig. Lägg dig på en plats där du kan slappna, gärna under en gosig filt, du kan spela lite lugn musik om det hjälper dig att komma ner i varv. 


När behandlingen är klar återkopplar vi via mail eller sms.

Spontana reflektioner efter Reiki behandling

"Jag landade direkt och blev hundra procent omhändertagen av Sara och hennes energier. Det jag gillar extra mycket var stunden efteråt när jag fick med mig några viktiga budskap som Sara fått till sig under healingen. I sin helhet en väldigt värdefull behandling!"

"Det här var helt fantastikt, så skönt", "Jag blev varm i hela kroppen", "Jag har nog aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv", "Det var det häftigaste jag har varit med om, har aldrig varit med om något liknande, tror till och med att jag somnade", "Det kändes som en mjuk våg genom hela kroppen", Nu vet jag vad jag behöver göra", " Det känns som om någonting släppte", "Det pirrade i hela kroppen, som en stor utresning sedan blev allt lugnt", "Jag tror jag somnade, jag som aldrig kan slappna av", "Trycket över bröstet försvann", "Jag vill stanna kvar här, länge", "Har det redan gått en timme?", "Det är helt tyst och stilla i huvudet", "Vilka varma händer du har", "Det kom upp minnen från när jag var liten, lyckliga minnen som jag glömt bort".

"Har varit under isen ett tag så idag åkte jag till fantastiska Sara Klitsch och fick Reikibehandling. Jag kan verkligen rekommendera er att testa, lugnet som infinner sig efteråt i hela kropp och knopp efter är bästa känslan i världen."Tusen tack för idag Sara

"Under senhösten fram till nu har jag gått till Sara på Gränslös balans. Hon har fått fria händer att välja behandling. Jag har berättat hur jag känt mig och hon har behandlat.

Jag har haft/har en mentalt tung period och verkligen känt instinktivt att jag behövt hjälp med min kroppsliga och mentala energi..

Sitter nu och dumler efter en healingbehandling. Saker lägger sig på plats inom mig.. som om jag såg lite klarare, känner mig lugnare men ändå full av energi och vet mer självklart var jag är på väg."

Tack Sara

"Allt hänger ihop, min stress, min obalans och min uppgift ilivet. Med Reikimassage, Reiki och grupphealingen kan jag släppa min oro, lita på att allt blir som det är tänkt och att allt går att läka."

"Distans Healingen har hjälpt mig att våga tro på att jag har förmågan att läka mig själv. Att det jag gör är rätt för just mig. Texterna som jag har fått efter varje behandling har gått rakt in i själen.

Jag är Så tacksam över att jag tog steget och vågade prova.

Sara är fantastisk på det hon gör".

Några recentioner från Bokadirekt:


Anette A. Kände mig trygg av Sara's lugn och en mycket skön reiki. Rekommenderas!


Elin H. Inkännande och lugnt bemötande. Fantastisk behandling.


veronica P. Helt underbar! Kände mig både lugn och avspänd efteråt. Dessutom lättade ett tryck över bröstet som jag hade haft.


Linn B. Helt fantastisk! Rekommenderas varmt❤


Jenny W. Behandlingen var mycket bra, jag dåsade bort flera gånger vilket inte är vanligt för mig. Mer avslappnad kunde jag inte bli. Förutom behandlingen så känns det som Sara verkligen kände in mig och kunde guida mig i mina tankar och funderingar just nu i livet.


Marie W. En fantastik upplevelse som överträffade mina förväntningar. En proffsighet och ett inlyssnande som inte alla kursledare har, men som bidrog till en fantastisk kurs med fint resultat.


Camilla S. Sara är lugn och professionell. Kände mig sedd och förstådd plus hon kunde ge råd vilken behandling jag kan behöva


Verronica J. Hon guidar en på ett lungt och avslappnat vis. Så man slappnar av och finner sin inre styrka.


Emelie K. Alltid lika skönt och avslappnande att komma till Sara