Reiki ceremoni

"Jag kände hur hela kroppen landade och jag kände mig helt avslappnad, det gick som en våg av energi genom kroppen och jag kände mig helt fylld av kärlek och värme".

"Fantastiskt avkopplande healing, sköna ullmattor förstärkte grupphealingen. Jag kände att det "jobbades" i kroppen. Lugn och avslappnad efter. Kan verkligen rekommenderas". Kram Karin

"I flera år har jag försökt läka en obalans i min kropp, vanliga läkemedel har inte hjälpt. Först när jag började få behandlingar hos Sara kunde jag känna en förändring. Sara har hjälpt mig at förstå att det fanns orsaker i min obalans och det var orsakerna som behövde läka inte symtomen.Nu har jag även provat grupphealing, ännu en stark upplevelse som fler borde prova på. Jag får till mig de budskap jag behöver och kan även höra andras upplevelser av healingen. Spännande!"


"Jag kände vågor som gick genom hela kroppen, nu känner jag ett lugn".

"Det kändes som om jag svävade, jätte skönt. Nu är det alldeles lungt och stilla"

"Jag såg massa färger och blev alldeles varm, skönt"

Reiki cermoni 14/12 kl.17-18:30

Tema: Helande vision

Vi inleder cermonin med att reflektera kring vad var och en önskar inför 2022. 

I rummet höjer vi stämningen med rökelser, tända ljus, eteriska oljor, en kopp te och helande toner.

Under ceremonin ligger ni skönt nerbäddade på yogamattor med kuddar och filt medan jag förmedlar Reiki till hela gruppen. 


Det finns ett högre syfte med just grupphealing och en del av det är att uppleva tillsammans, känslan av att vara en del av en gemenskap och att dela med sig till varandra om själva upplevelsen. Ni kan utbyta tankar och känslor i en miljö där det är okej. Varje upplevelse är unik och speciell.


Denna stund ger dig kravlös återhämtning, tid för reflektion och en stund att bara vara, precis som du är.


6 platser


Pris 400kr per person


Ceremonierna kommer hållas hos Good for you, Åsa Ahlbäck

Adress Grangärdevägen 45, 771 92 Ludvika

Andra datum för Reiki ceremoni: 11/1-22 Tema: Mjuk start

Är ni ett gäng på 5-10 personer som vill dela den här upplevelsen, kanske på en möhippa, en födelsedag eller något helt annat? Hör av er via formuläret nedan.