Reiki Shoden

Reiki Shoden grundkurs


Det här helgen riktar sig till kvinnor och har fokus på personlig utveckling och medveten närvaro. Du får lära dig hur man ger Reiki behandling, både till dig själv och andra enligt "Usui Shiki Ryho"- Usuis metod för naturligt läkande. Det här är en riktig må bra helg där vi mediterar, gör olika energihöjande övningar, reflekterar och delar med oss av våra upplevelser. Du kommer att få och ge Reiki behandlingar båda dagarna. Under den här helgen släpper vi taget om prestation och krav, vi övar och lär känna Reiki energin. Alla är vi unika och känner energier på olika sätt, inget är rätt eller fel, inget är bra eller dåligt. 

Du behöver ingen tidigare erfarenhet.

Efter kurshelgen kan du praktisera Reiki, behandla dig själv och andra.


21 dagars aktiveringsperiod

Du kan få mer energi än vanligt till att göra förändringar i ditt liv.


Under helgen får ni bl.a lära er:

Vad är Reiki och hur fungerar det

De fem levnadsprinciperna

Olika meditationer

Energihöjande övningar

Boysenscanning

Helkroppsbehandling

Sittande reikibehandling

Självbehandling 

Helande samtal 

Initiering 


För att det ska kännas lungt och tryggt har jag begränsat antal deltagare till max 6 personer. Jag lägger närvaro och stillhetsövningar när det behövs och ger dig utrymme att reflektera och uppleva inifrån. 

Mitt fokus när jag håller kurser är att det ska vara en upplevelse för dig, att du ska komma i kontakt med ditt inre och börja lita på och förstå din intuition, från den platsen fortsätter du din resa framåt..


Många som gått mina Reikikurser har varit långtidssjukskrivna pga utmattning, tack vare små grupper, mycket praktiska övningar och lugnt tempo har det fungerat väldigt bra för alla. 


Efter grundkursen i Reiki började min resa i personlig utveckling. Här förstod jag att det fanns så mycket mer inom mig än vad jag trodde var möjligt. Jag insåg

att jag begränsat och förminskat mig själv en stor del av mitt liv och genom kursen var läkning inifrån möjlig. Jag fick tillgång till kraften som alltid funnits inom mig och kunde börja ge mig själv och vänner Reiki healing. Det var omvälvande, spännande och absolut det bästa jag gjort för mig själv och min hälsa. Min resa stannade dock inte här, jag är nu Reiki master teacher och har den stora glädjen att kunna dela med mig av mina kuskaper på ett sätt som känns bra ända in i själen.


 
 
 
 

"Energy cannot be created or destroyed, it can only be changed from one form to another."


- Albert Einstein

"At the center of your being you have the answer;

you know who you are and you know what you

want."


-Lao Tzu