Recensioner Reiki grundkurs

Recentioner på Reiki grundkurs

”Så fin och varm stämning, lugnet i Reiki, reningen/kraften som vi blev så kravlöst guidade i gjorde det värt den långa resan hit mot nya värden i livet.”


”Tusen tack Sara för en underbar helg! Så här lugn har jag inte varit på länge. Tack för att du visar att allt är möjligt & inget blir fel. Ordning spelar ingen roll och klockor finns inte. Längtar efter fler kurser med dig! Man känner sig sedd & bra hos dig! Tack ♥️”


”Sara ♥️ Tack för den här otroliga helgen. Jag har aldrig tidigare dykt så djupt i mig själv. Jag åker härifrån med ett stort lugn och en rejäl boost av självförtroende. Reiki passar verkligen alla, man behöver bara vara nyfiken. Tusen, tusen TACK!! Mycket kärlek ♥️”


”Reiki Shoden, denna kurs var precis vad jag behövde. Från att ha kommit som ett nervvrak, till att lämna varm och jordad. Kursen hade gärna fått varit 3 dagar istället för 2. Lagom storlek på gruppen med 6 personer. / Tacksam”


”Tack Sara för att du gör Reikin så ”enkel” - genom ditt budskap ”det kan inte bli fel, lita på intuitionen”. Två fina dagar som jag är tacksam över att ge till mig själv”.


"Du bemöter alla så fint och med värme. Du ser alla och fick mig att känna att jag kan".


"Innehållet i kursen var på en nivå & tempo vi kunde ta in och landa i på plats. Väldigt värdefullt!


"Du är en magisk person som fått upp mina ögon och se in i en djupare dimension. Kursen har varit underbar och fantastisk på alla sätt och vis. Fått mig att riva en mur som inte längre behövs. Jag är här & jag är nu."


"En bra mix mellan fakta och praktik, fina och starka meditationer, lagom stor grupp och fin känsla i gruppen. Du är helt fantastisk på att leda Reikikurs och jag ser fram emot att gå steg 2".


"Otroligt rogivande lokal med perfekt storlek för att skapa atmosfär. Reiki är ett fantastiskt komplement till traumabehandling. Kursledaren är amazing."


"Jag är så glad och lycklig att jag har fått förmånen och turen att få vara med på kursen. Fått vara i den här energin, lärt känna andra kursdeltagare och blivit vägledd av dig Sara , Tack från hela mitt hjärta!"


"Det blir svårt att toppa den här kursen, så bra, pedagogisk lugnt. Så bra upplagt med raster, god mat och gott fika."


"Att få bekräftelse i att jag kan stärker min självkänsla & självförtroende enormt. Det här ger mig tryggheten och kraften till att våga ta steget ut & göra något av min dröm. Tack!"


"Du är en trygg kursledare Sara som är på helt rätt väg. Du delar med dig så fint och enkelt av din erfarenhet. Härligt med din upprepade betoning om att det inte finns något rätt eller fel. Tack för en otroligt fin och minnesvärd helg med dig!"


"Jag kan mer än vad jag tror, bara jag har tillit. Har lärt mig att slappna av och vara här och nu. Allt har varit super bra, är så tacksam att jag fick möjlighet att vara med. 


"Känner att jag kommer ha nytta av kursen i vardagen, ge Reiki till mig själv och andra. Känner lugn och ro inombords."


"Härliga meditationer. Tydlig och kärleksfull röst hos Sara, kändes tryggt. Prestigelösheten, även det i instuktionerna  var bra."


"Jag har släppt det som är min vardag. Jag har hittat ett lugn som annars är svår för mig att nå. Jag har lärt mig att jag kan använda energiflödet, hitta fokus och stillhet i nuet och att lita på min känsla. Det har inte någon betydelse hur olika vi är, det fungerar med Reiki."